Friday, November 22, 2013

wpmedya.comdelil ugg australia gii137

Riktade till Daniel Wu, Wang Zhiming, rullade med ögonen, tänkte jag : Det här är verkligen någon som äter en måltid, blev någon som ah ! Denna Ah Wang Zhiming, bara sagt vad, inte kunde stå ut med att titta på ugg rea Daniel Wu och Du sinne tre barn faller in i denna bottenlösa grop i Shenzhen aktiemarknaden kan vara en bråkdel av tiden, kom de att övertala mig själv att komma upp dit bara för att se Shanghais lager att kasta bort, kom hit till bruna uggs betalas scener, vilket är ganska gamla skolan göra ? Verkligen, kom bröderna hit för att lära av Lei Feng, bra, den har också en skala, kan den totala ordersumman inte på bruna uggs Shenzhen investerare vridande, då kompisar skadar intressen sitt eget land, eller hur?

uggs rea barn Buddies är inte dumma ut av det ? Sannerligen, sprang kompisar hela vägen, är att den icke - vinstdrivande inte har råd tidigt ! Gör goda gärningar enbart kompisar bruna uggs nu detta kapital, att tillräckligt mycket av vad ah ? Men dessa ord, Daniel Wu, bara talar om sig själv i magen, bara två tillbaka, riktigt pinsamt att berätta för munnen för att gå, kan han inte ens Wang Zhiming, säger : Hej, kompisar, bruna uggs vet, är två hundra miljoner yuan nog för att rädda staden, och mindre än en månad, den Shenzhen börsen, kommer det att vara som att sitta som en raket, bas bas upp för att ta !

Hur vill du honom fortfarande Zaguomaitie sälja sina tillgångar för att stötta upp den här Taner bruna uggs Yeah ? Tja, är det dåliga samvetet helt enkelt sönder. Wang Zhiming, den här gången, kände också att dessa ord var lite långt, och skyndade till Daniel Wu Peizhao Xiao förklarar : Hej, jag är inte ett skämt och Skiles göra ? Bailout är sakernas tillstånd, är vi vanliga människor som inte tar någon så mycket pengar ? Du och Skiles, att ha detta sinne, bruna uggs så tacksam. Detta visar att bruna uggs två människors medvetenhet hög Yeah !

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment