Wednesday, November 20, 2013

wpmedya.comdelil ugg skor rea psl989

Sedan Lei Qin Hong kamrater med provinsiella arbetsgrupp kom Huan Bi regionen efter outtröttligt, kontinuerlig slåss, bara denna månads tid, är tydligt att det i princip upp alla tvivel WANG Su -Zhen fall, men också fall i sanna färger, vilket gör det till en helt svart och vitt inverteras från målet, att slå in på en vanlig bana. Under två veckors tid, Provincial offentliga säkerhetsavdelningen ugg stövlar genom denna kanal, till den nationella arresteringsordern en utredning och snabbt greps den misstänkte Ma Jianmin och bovin Limei, och genom organisationer som kan krafter, fjärrkontroll på ugg skor blitz rättegång, förstörde vilka de två misstänkta sist ett psykologiskt försvar, så att fler människor har hamnat i kriminella greps misstänkta.

Inför bevis på järn,uggs, som har omfattande utrednings-och anti - detektion kapaciteten hos poliser och män som hade att böja grunden erkände sanningsenligt sina begångna brott, var straffrättsligt förvar enligt lag, att vänta på domen av patronerna lag steg. Achievement är ganska stora också ! Vid denna tid. WANG Su -Zhen ärenden rörande nyckelpersoner inblandade. Men har inte dragits ut. Speciellt de djupt gömd i fråga om mark bakom anstiftare - accepterade Ma Jianmin och andra misstänkta brottslingar till enorma mutor, och i de fall, bidragit till den kraftiga till vissa Huan Bi områden till ledarskap status.

Provincial arbetsgrupp inför detta fallet handlade det största Bi Huan Liu Maos ledarskap. Även utföras med ugg skor fem, sex värld konversation. Men inte gjort få framsteg. Liu Mao såg inte ett spår av bevis i tid. Rent till rollspel en skurk. ugg skor Inte upprepade knöt WANG Su -Zhen fall bara fungerar på de sätt och metoder för fel. En provinsiella arbetsgrupp är att bita tillbaka. Huan sade ugg skor Bi regionen påverkas av anstiftan av ett ledarskap. För att hjälpa WANG Su - zhen fallet.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment