Thursday, November 21, 2013

wpmedya.comdelil uggs rea barn gdo1459

Idag, jag förklara innebörden och ugg skor alla, det vill säga, när min syster ugg rea ett fåtal, och nu även flyger dagarna är bra, oavsett om det är den gamla människor, är den andra hem dina tre kvinnor, fyra kvinnor, dessa pengar jag är inte heller avsett att ugg rea fåtal, och på en bar kvar fem barn han är nu en man i att G -provinsen, gjorde några människor inte förlita sig på pengar till fler platser, inte på grund av brist på pengar, och sedan göra något olagligt något, och skulle inte vara bra. Far, mor som inte vill detta pengar, ugg rea inte ont om pengar.När det gäller de fem barn, vill han inte dessa människor, engagera sig i vad ** 's. ugg rea Du kanske inte vet det, fem barn till G -provinsen och för att inte ge skvaller, helt enkelt sluta har slutat, så att folk ens skickade honom en ursäkt för alkohol och tobak är borta. Vänta inte för öppnandet Daniel Wu, satte Wen honom om innebörden av Lima sa också det. Ha ha ha, far, mor, fem barn är nu vår familj kolossala förmögenhet, hur kan jag sätta dessa ugg rea två gamla pensionspengar att se det i ögonen ? Tredje systern Daniel Wu, Daniel Wu, Wu Yongxia tydligast ins och outs, och denna gång hon såg den här scenen lite för tråkigt, och på gag och sa : ugg rea alltför excentrisk, höger, syster, syster är den rika byn, fyra kvinnor i hemmet också två nationella finans äta ris ledande kadrer av de tre kvinnorna på ditt hem, bara Ma Liuping en pengar, vilket Zhashuo också borde ge mig ett par minuter nu !

Wu mamma vet tre kvinnor är ett skämt, men ändå låtsas att titta på henne ilsket : Denna gamla vägen dotter bortgift, kastas ut i vattnet, du har mage att säga just nu, kommer hennes föräldrar dela fastigheten ? Låt utomstående hör, kan du kusi ! Oh Oh...... flera systrar brast i skratt igen. Övriga hus buller avtagit, Daniel Wu, stod Zhaoyan cirkel upp : Pappa, Mamma, dessa pengar ugg australia verkligen kan inte vara, inte ett öre till ugg rea vara säker på att ugg rea är inte korruption, mutor en punkt pengar.

Marin sade med ett leende : Åh, de är, när familjens förmögenhet, och grät, rusar alltför få gör, vår familj är du trycker ugg rea ugg rea pressa dig, som också vägrade att vara, vilket är en bra sak ah. Farbror, faster, ugg rea se, fem barn rätt i att dessa pengar idag inte kan säga vad resultatet, vi också nämna, fem barn saknar pengar för att göra det nu ? ugg rea Beräknad ah, denna byn alla sina ägodelar, inte heller på övre halvan av vilka fem barn ! Vi äntligen träffas, låt oss säga att det gung ugg rea dot festlighet, då de som inte alltid säga vad korruption ah **, multi besviken ah !

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment